divendres, de març 02, 2007

darreres accions i aparicions artísticotecnològiques 2007


En aquest apartat hi aniré llistant les accions artísticotecnològiques passades...oh....






  • [30 des] La Màquina de Turing. Amb Delacrew, djBu entre d'altres. El niu. Barcelona




  • [23-25nov] Donestech. Descifrando el codi lela. Focus Group en Sevilla.
En una torre de control davant del riu i enreixada com una presó que acull a en lugar de creación i que vam obrir amb tecnologies rupestres, unes quantes noies de sevilla i unes quantes lelas van estar xerrant més de dues hores sobre les dones, les tecnologies i la relació entre elles. Un plaer.



















  • [28set] Telenoika. Nit Telenoika al Rachdinge. Figueres. Girona




bueno...super super guai amb la penyika telenoika, sobretot, sobretot a la festa improvisada de la masia. majus tots! muaks



veure localitzacio















Dona gust anar de bolo a les terres tarragonines, un dels nostres millors concerts, de les millors relacions amb la genteta d'allà i bueno...quina foto més xula que ens va fer el punko...

  • [juliol-agost-setembre]
    NUPOLAR SE'N VA DE VACANCES ::: RUTA::: THAILANDIA+VIETNAM+LAOS+XINA+MONGOLIA+RUSSIA

+info: pausco.blogspot.com





  • [30jun] La Màquina de Turing. Expressing Underground. València 196. Barcelona

Un entranyable acomiadament després de celebrar l'orgull gai en un espai ja entranyable per la Màquina de Turing. Fluidesa, comoditat i familiaritat van marcar aquest bolo en petit format. Sempre amb la beguda energètica especialment dissenyada per l'expressing underground.


  • [29juny] La Màquina de Turing. DiscontinuRecords. Sala Blau. Girona.

Acompanyant la presentació del disc del nostre company de Telenoika Koulomek amb discontinu records. Va ser una sessió patida per qüestions de so, però amb una gent fantàstica i un sopar...Flipant la sessió de djTendrums...
















                  Una sessió en directe des de Riereta per totes les noves companyies del curs de Theremin i totes les velles companyies amigues. Des d'un lloc entranyable teletransportats per videostreaming a l'interior del Second Life com una sessió de Moebiussurfing, que coordina el company d'Anular Manu, dins de l'espai Calamaro Planet. Feia molta calor, l'espai és petit i improvisat, hauria preferit millors efectes per la veu...però va estar molt bé, molt entregats.

                  Aquesta sessió radiotelevisiva especial en solidaritat amb les protestes d'Alemanya contra la reunió del G8 amb unes companyies increïbles com les que corren per riereta, unes locutores riereteres i amb unes sessions de música i video lliure de meravella.

                  • [maig i juny] coordinació tallers de mitjans de comunicació i programari de Riereta.Net

                  Uns tallers variats, ràdio per internet, tele per internet, publicació de blos i videoblogs, Pure data, edició d'àudio, migració a linux i construcció de theremins. En alguns també hi he anat a aprendre coses...amb uns profes que no vegis...potser encara hi ha places per



                  • [2 juny] Polar. Fona: Festival de música electrònica i experimental aborigen. Ribes. Garraf.

                    Aquesta vegada hi he anat a disfrutar del festival després d'anar omplint la web i intentar fer streaming sense èxit oh...potser la propera vegada...si les connexions de la taula i d'internet funcionen millor...però ha estat genial igualment! amunt fona!





                  • [4mai] La Màquina de Turing. Concert solidari amb Miles. Miles de Viviendas. Barcelona.

                  Un bolo precipitat, com ho són els desallotjaments, a duo amb el miguel i al carrer. Des de la precarietat emocional i tècnica, però amb tot l'amor i solidaritat amb la gent que s'ho curra pels demés. Esperem que miles resisteixi i que hi proliferin milers de miles per tot arreu.





                  • [25abr] Polar.. Experiencies caneluntu, imc-womyn i dones tech. extraccions des del ciberfeminisme. Taula rodona. Ciberfeminisme: un nou camp per a l'accio politica feminista.Triangles07. Escola de la Dona. Francesca Bonnemaison. Barcelona

                  En aquest triangle es presentaran tres experiències diferents entorn de la relació entre política, gènere i TIC. Quines possibilitats obre aquest nou camp d'acció al feminisme? Amb la participació de: Cristina Pallí, Núria Vergès, Eva Cruells, Anna Batista. Modera: Blanca Callèn.


                  La nú continuarà desxifrant el codi lela en una presentació-xerrada al Labfactory de Viena. Lela's code: the day i had an affair with technologies. Després, juntament amb el Miguel i com a Màquina de Turing faran una actuació al Club Fluc de Viena.





















                  • [24mars] La Màquina de Turing. Concienciarte. Hospitalet.

                  Llàstima que la Policia va voler actuar en comptes de nosaltres i ens vem quedar amb les ganes quan ja ho teníem tot muntat. Hauria estat bonic, genial, brutal i fascinant. Què hi farem!

























                  • [24mar] Polar. Platoniq. Participació al taller d'Openserver.
                  Molt interessant la iniciativa. Openserver permet arxivar programacions en copyleft i realitzar programes de ràdio o retransmissions de concerts per streaming sempre i quan la franja horària desitjada no estigui ocupada. Servidora ja ha creat una sèrie d'arxiu i possible programació especial de La Màquina de Turing. Si voleu visitar Sèrie Màquina de Turing.





                  • [1mar] Polar. Psicosoma Factory. Entrevista a les Fatales.


                  • [28feb] 13.30. UPF Rambles. Barcelona. Indymedia Barcelona. Xerrada i debat: És possible una altra manera d'informar? participants: La directa, L'Accent, Indymedia. Modera: Raimundo Viejo. Organitza SEPC.


                  • [24feb] Polar. Luve. Aparició en World is sick. Soles Negros. La Escocesa. Barcelona.























                  • [23feb] de 18 a 19h. Dones i tecnologies. Horitzó TV. La Capella. Hospital, 59. Barcelona
                  Amb les dones del projecte Donestech, algunes de Ràdio Paca i algunes de Riereta xerrarem una estona sobre com arriben les dones a les tecnologies i què hi fan. També portarem algunes creacions artísticotecnològiques.

                  Mira el vídeo aquí






                  • [20feb]Taller de boles xines. Bricolaje sexual. Miles de viviendas. Barcelona
                  Fa temps que volia anar a un dels tallers que organitzaven les noies de Bricolaje sexual i finalment he trobat el moment! amb unes boles de xiclet i unes boles de ratolí a dins, tot enfilat i banyat amb làtex...tinc unes boles xines lila fosc fantàstiques! Diuen que el seu ús té moltes avantatges per la salut i el reforçament dels muscles vaginals i...com no...a sobre de fer salut, dóna plaer! Algunes fotos aquí




                  • [14feb]Luve. Presentació del disc. Apolo. Barcelona.
                  Com que havia posa't veus en algunes cançons del seu disc (world is sick, paranoises, ultraviolet, otto mixa) doncs em van dir de venir a cantar-ne alguna. Així que com una leoparda rosa vaig sortir a cantar world is sick i tota "lentejuelada" la de Ultraviolet amb la demés penya. Una gran nit en que la djUX també hi va punxar abans. Molt bon espectacle i molt bona celebració en general, pre i post. El més destacat: la preparació de vestuaris.

                  article del país sobre l'actuació:



















                  • [feb]Anular. Computer music. no.95. Cdrecopilatori. tema: wishing for happiness.
                  Han publicat un dels nostres temes en un cd recopilatori d'una de les revistes de música electronica més venudes i ens l'han posat en primer lloc. Guai.





                  • [7feb] Polar. AVJam Telenoika. Innauguració Telenoika a Riereta. Barcelona.
                  Com en ocasions he compartit una estona de jam audiovisual amb els companys de la Màquina de Turing i la penya de Telenoika. Com en la darrera vegada m'he entés molt bé amb l'Hermes :)





                  • [20gen]La Màquina de Turing. Indyfesta. 6è aniversari de Barcelona Indymedia. Kan kadena, Esplugues.
                  Un aniversari moooolt mooolt especial en que també vaig aprofitar per celebrar el meu. Una mica estressada fent de regidora d'escenari, però molt contenta de com va anar tota la festa, actuacions i, com no, la de la Màquina de Turing.